27. - 30. 5. 2015 / Doprovodné programy v DOXu

Centrum současného umění DOX / Praha / 27. - 30. 5. 2015

27. 5. 2015 | 18h

(S)tisk doby č. 36

(S)tisk doby je kulatý stůl  novinářů a komentátorů zastupujících různá média nabízí diskuzi o aktuálních politických, ekonomických a společenských problémech – domácích i zahraničních, které jsou v popředí zájmu v posledním měsíci.

Vstup: zdarma Rezervace: daniela@dox.cz

28. 5. 2015 | 18h

Máme otevřeno

Již podruhé pro vás organizujeme oblíbenou akci Máme otevřeno, kdy se během jednoho večera otevírají dveře rozmanitých kulturních prostor na Praze 7 a kromě vstupu zdarma nabízejí tradičně i netradiční program. Během večera v DOXu se můžete těšit na komentovanou prohlídku výstavy Art Brut Live s jejich kurátorkami Terezií Zemánkovou a Ivanou Brádkovou, diskuzi v Archivu výtvarného umění, živou hudbu i oheň.

Vstup: zdarma

29. 5. a 30. 5. 2015

Evropské dialogy Václava Havla – Pražská konference 2015

Již podruhé se v Praze v centru DOX uskuteční dvoudenní mezinárodní konference, která navazuje na duchovní odkaz Václava Havla, tentokrát na téma Čas pro evropskou politiku.

Evropské dialogy Václava Havla jsou mezinárodním projektem, jenž si klade za cíl otevřít a vést diskusi o tématech určujících směřování současné Evropy s přihlédnutím k evropskému duchovnímu odkazu Václava Havla. Hlavním organizátorem konference je Knihovna Václava Havla ve spolupráci seZastoupením Evropské komise v ČRNadací Forum 2000 a Centrem současného umění DOX.

Na konferenci je nutná registrace.