TZ: Kampaň proti rasismu: Veřejná zakázka na zajištění otevřené výzvy pro umělce / Zajištění komiksové tvorby

Kampaň proti rasismu: Veřejná zakázka na zajištění otevřené výzvy pro umělce / Zajištění komiksové tvorby / Úřad vlády ČR: Agentura pro sociální začleňování / Praha / do 9. 9. 2014

Zajímají vás témata xenofobie, rasismu, nacionalismu nebo násilí z nenávisti? Agentura pro sociální začleňování, jeden z odborů Úřadu vlády ČR, hledá partnery pro realizaci aktivit chystané kampaně proti rasismu a násilí z nenávisti (podzim 2014-jaro 2016). Vyhlásila proto nadlimitní veřejnou zakázku (Mediální kampaň proti rasismu a násilí z nenávisti v letech 2014-2016), která je rozdělena do 7 dílčích částí. Uchazeči se mohou hlásit na každou z částí zvlášť (tzn. že je možné ucházet se jen o jedinou ze všech částí, současně o všechny).

Jednou z částí zakázky je Zajištění otevřené výzvy pro výběr uměleckých projektů a jejich realizace. Jejím předmětem je organizace otevřené výzvy pro předkládání uměleckých projektů na témata kampaně (2D umění, videoart, performance), výběr projektů, produkce vybraných performancí a realizace výstavy vybraných v některé z pražských galerií. Většina vybraných projektů (2D umění a performance) bude realizována také ve veřejném prostoru regionálních měst v průběhu roku 2015 (tu zajistí tým kampaně). Předpokládaná maximální hodnota zakázky je 609.999,72 Kč s DPH.

Další z částí zakázky je Zajištění komiksové tvorby.  Předmětem této části veřejné zakázky je zajištění pravidelných komiksových stripů (celkem maximálně 80 ks), které budou reflektovat různorodé roviny tématu rasismu a násilí z nenávisti. Úkolem vybraného uchazeče bude každý týden připravit komiksový strip v rozsahu 3-5 políček na téma rasismu, xenofobie a násilí z nenávisti. Předpokládaná maximální hodnota zakázky je 129.954 Kč s DPH.

Podrobné informace o zakázce i kompletní zadávací dokumentaci (včetně všech požadavků pro přihlášení) je možné získat na portálu veřejných zakázek Úřadu vlády ČR

Předkládání nabídek je možné do 9. 9. 2014 do 10:00.

Zakázka je součástí projektu Kampaň proti násilí z nenávisti, který je z 80 procent financován Norskými fondy a EHP a z 20 procent státním rozpočtem České republiky.