TZ: Velká porce elánu

Velká porce elánu / Markéta Kalivodová, Helena Klicperová, Kristýna Plesková, Tereza Pavúčková, Lenka Širůčková, Michael Franče, Zuzana Stiefová, Daniel Pavlík, Lenka Segiňová, Jan Kopřiva, Štěpán Jirka, Michaela Mertlová, Kateřina Vaňková, Eva Králová a Daniel Vrba / Galerie/CZD / Praha / 10. - 31. 5. 2012

Přijďte okusit něco z žáru keramické pece prodchnutého mladistvým elánem!

Srdečně Vás zveme do Galerie/CZD, na vernisáž výstavy prací studentů ateliéru Keramický design z Ústavu umění a designu ze ZČU v Plzni. Výstava je součástí cyklu „My v Praze“, jehož cílem je konfrontovat pražskou scénu s designérskou tvorbou, vznikající na mimopražských výtvarně zaměřených vysokých školách.

Můžete se těšit na studentskou expozici prací, zaměřených na ukázky užité a sanitární keramiky, které vznikly na ateliéru Keramický design pod vedením ak. soch. Petry Šťastné a MgA. Viktora Chalepy a MgA. Luďka Míška.

Své práce na výstavě „Velká porce elánu“ představí studenti Markéta Kalivodová, Helena Klicperová, Kristýna Plesková, Tereza Pavúčková, Lenka Širůčková, Michael Franče, Zuzana Stiefová, Daniel Pavlík, Lenka Segiňová, Jan Kopřiva, Štěpán Jirka, Michaela Mertlová, Kateřina Vaňková, Eva Králová a Daniel Vrba.

Vernisáž výstavy je ve čtvrtek 10. 5. od 18h. Těšíme se na Vás!

Přijďte se s jejich elánem prodchnutými díly seznámit i v dalších dnech. Výstava se koná od 11. do 31.5., v Galerii/CZD, ve Vojtěšské ulici na Praze 1. Otevřeno máme od úterý do pátku mezi 11-18h.